Informatie

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 16:00 uur. Op feestdagen en weekend is ons kantoor gesloten. Voor bijzondere vrije dagen houden wij u op de hoogte via onze nieuwsbrief, social media en op verschillende pagina’s van onze website en webwinkel

Webwinkel

Naast veel informatie over onze producten, kunt u deze  in onze webwinkel direct en veilig online bestellen. Onze webwinkel is voor iedereen toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ons hoeft u hoeft geen speciale account en wachtwoord aan te maken. Heeft u specie wensen of hulp nodig, dan adviseren wij u graag telefonisch bij het maken van uw keuze.

Bestellingen

Bestellingen welke voor 16:00 uur worden geplaatst en betaald met iDEAL, PayPal, Mr. Cash, CreditCard of Giropay, zullen dezelfde dag bij PostNL worden afgegeven! U ontvangt een Track&Trace code via email, waarmee u op de website van PostNL de status van uw bestelling kunt volgen.

Postadres

Indian Gold BV

Postbus 56
2810AB Reeuwijk

Telefoon

+31 (0)6-11914408

Op werkdagen en kantooruren
Ma-Vr 09:00-16:00 uur

e-mail

info@indiangold.nl

Wij streven er naar om emails
dezelfde dag te beantwoorden

Veel Gestelde Vragen

Het is in de regel geen probleem om de hairextensions 0 tot 2 tinten donkerder te kleuren. Ontkleuring wordt echter afgeraden.
Houdt u er wel rekening mee dat de hairextensions reeds zijn behandeld en van een ander DNA afkomstig zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat de hair extensions iets anders zullen kleuren dan uw eigen haar. Hiernaast zal ook niet iedere haarverf of kleurspoeling even prettig zijn voor het haar.

Indian Gold kan helaas geen garantie geven op hairextensions welke door de klant zelf chemisch behandeld zijn. 
Ons advies is hierom eerst een proefplukje te verven zodat u zeker bent van het juiste resultaat. 

Ja, het haar kan op elke gewenste manier gefohnd worden zonder zijn rek of vitaliteit te verliezen. Ook de bondjes zullen niet zacht worden door gebruik van de föhn dicht bij uw hoofdhuid.

Het haar kan onbeperkt gestyled worden in elk gewenst kapsel met elk gewenste styling tool. Het haar zal hierdoor juist extra mooi glanzen en absoluut geen kwaliteit verliezen.

Dit kan prima, de hairextensions zullen hierdoor niet hun rek verliezen.

Nee, zowel een crèmespoeling als haarmasker kan gerust gebruikt worden, ook over de de bondjes! De extensions zullen er niet uitglijden.

Het haar van Indian Gold is van duurzame kwaliteit en blijft absoluut mooi, hierdoor kan het haar na gebruik indien gewenst worden hergebruikt. Let op: een goede verzorging en goede verzorginsproducten zijn hierbij van belang. 

Nee, onze hairextensions zijn nog geheel in het bezit van de eigen schubbenlaag welke voor een goede bescherming en een gezonde glans van het haar zorgt. Bij vele merken wordt de schubbenlaag verwijderd en vervangen door een siliconenlaag. Deze spoel je na een aantal wasbeurten weg . Zonder siliconelaag verliezen die hair extensions hun glans, verliezen zij kwaliteit en ogen dor en droog.

Nee, het haar is remy gesorteerd en in het bezit van de eigen schubbenlaag. Hierdoor zal het haar niet gaan klitten. Net als bij het eigen haar moet je het wel goed tot op de hoofdhuid doorborstelen om klitten te voorkomen.

Dit is afhankelijk van een juiste bevestiging alsmede de snelheid van de eigen haargroei. Bij een juiste bevestiging en normale haargroei is het advies om de hair extensions na 3 a 4 maanden te verwijderen en eventueel te herplaatsen. Uiteraard kunnen de extensions langer blijven zitten, maar de kans op beschadiging aan het eigen haar wordt daarmee wel vergroot (klitten en afbreken van het haar tussen hoofdhuid en bondjes)

Gebruik onze hashtag op
Instagram en Facebook

#indiangoldhairextensions

indiangoldlogobw