Nieuw!!!!! Meer Volume, maximale lengte en ultiem comfort.

Nieuw!!!!!  Meer Volume, maximale lengte en ultiem comfort.
504 view(s)

 

Als kapper weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw klanten de beste hairextensions te bieden die niet alleen prachtig uitzien, maar ook comfortabel dragen. Daarom zijn we bij Indian Gold verheugd om onze nieuwste innovatie te introduceren: de Indian Gold Flat Weft. Deze weft is niet alleen onze langste en meest volumineuze tot nu toe, maar is ook ontworpen met een unieke platte band die perfect op het hoofd van jouw klant ligt voor een natuurlijke uitstraling.

Wat maakt de Indian Gold Flat Weft zo ideaal voor jouw klanten?

  • Unieke platte band: Dankzij de platte band ligt de Flat Weft naadloos tegen het hoofd, wat zorgt voor een natuurlijke en comfortabele look zonder zichtbare extensies.
  • Drie keer zoveel haar: De Flat Weft bevat drie keer zoveel haar als onze traditionele HairWeft, wat betekent dat je met minder banen toch een prachtige, volle coupe kunt creëren. Dit is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar maximale volume.
  • Geen korte terugslagharen: De Flat Weft is ontworpen zonder korte terugslagharen, wat zorgt voor een gladder en luxueuzer resultaat – een must-have voor klanten die streven naar perfectie.
  • Beschikbaar in 12 nieuwe kleuren: Bij deze lancering introduceren we 12 nieuwe kleurcombinaties en 2 favoriete shades van onze goldmembers. #02 en #110

 

Beschikbare lengtes en gewichten

De Indian Gold Flat Weft is beschikbaar in twee lengtes om aan de verschillende wensen van jouw klanten te voldoen:

  • 40 cm – 50 gram voor subtiele verlenging en volume.
  • 55 cm – 60 gram voor klanten die gaan voor maximale lengte en volume (onze langste lengte ooit!).

Met een breedte van 30 cm en de mogelijkheid de weften smaller te knippen biedt de Flat Weft flexibiliteit in plaatsingstechnieken, waardoor je de weft gemakkelijk kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw klanten, of je nu volledige verlengingen of alleen wat extra volume wilt toevoegen.

Zorg voor de perfecte kleurmatch

Met maar liefst 12 NIEUWE kleurcombinaties raden we aan om eerst onze nieuwe Multi Color Ring te bestellen. Hiermee kun je de perfecte kleur kiezen die naadloos aansluit bij het natuurlijke haar van jouw klant, wat zorgt voor een prachtige, natuurlijke look.

De lancering van de Indian Gold Flat Weft biedt jou als kapper een fantastische nieuwe optie om jouw klanten nog gelukkiger te maken. Met een ongeëvenaarde combinatie van volume, lengte, en comfort, is deze weft een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar de perfecte hairextension.

Wil je meer weten of direct de Indian Gold Flat Weft bestellen? Bekijk de Flatweft via onderstaande link!

Bekijk de FlatWeften

 

 

 

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension