Hairextensions van Indian Gold

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door onze fabriek geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haar zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze hair extensions.  De hairextensions van Indian Gold zijn gecertificeerd en voldoen aan het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2008

Wij bieden u een brede selectie aan hairextensions in 5 verschillende systemen zoals:

  • Keratine bonding extensions
  • I-Tip ring extensions
  • Machine made hairweft
  • Skin Weft
  • Wonder Weft (ons gepantenteerd systeem)

Van super glad stijl haar naar mooie volle krullen en dit in 32 verschillende kleuren.

Bevestigingen

Keratine

Onze pre-bonded extensions zijn voorzien van een hoge kwaliteit keratine bonding. Keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan ook het eigen haar is opgebouwd, hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed kunnen hechten. De bonding kan het beste bevestigd worden met een tang welke aan beide zijde warm wordt op 180 graden. Na het plaatsen van de hairextensions mag het haar gelijk gewassen en desgewenst geverfd worden.

Wonder weft

De Wonder Weft is hét systeem op het gebied van de haarverlenging. De weft heeft een breedte van 8cm met aan de bovenste rand bevat 8 gaatjes waar de haren eenvoudig doorheen worden gehaald met de haaknaald. Het systeem wordt in het haar vast gezet met siliconen microringetje. De Wonder Weft is er zeer gemakkelijk uit te halen en weer opnieuw in te zetten.

i-Tip

De iTip microring hair extensions zijn losse strengen haar met aan de punt een miniscule opgerolde i-vormige tip. Deze extensions zijn te bevestigen dmv losse microringen en kunnen meerdere malen worden hergebruikt. Zowel de bevestiging als de verwijdering is eenvoudig en zonder lijmresten, daarnaast bespaart u hiermee 50% van uw tijd. Voor dit systeem heeft u geen warmtetang of verwijdervloeitof meer nodig. Voor bevestiging gebruikt u uitsluitend een Loop naald en een platte tang.

Machine Hair Weft

De hair weft van Indian Gold is machinaal gemaakt. De machine hairweft is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. De hairwefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen onder andere dmv:
• Microrings
• Clips (clip-in extensions)
• Keratine boundings
• Naaien

Skin weft

De skin weft, ook wel bekend als tape-in extensions, is een snel en eenvoudig systeem waarmee u een hair weft in het haar plakt. De banen haar zijn reeds voorzien van een plakrand van 1cm hoog en kunnen onzichtbaar in het haar geplaatst worden. Dit systeem is door haar onzichtbaarheid en mooie haarspreiding (geen plukjes) zeer geschikt voor dun haar. Ook deze weft kan worden hergebruikt.